Utställning – I mellanrummet – Galleri S:t Gertrud, Malmö

Malmö-mindre-m

Utställning – I mellanrummet – Galleri S:t Gertrud

21 april – 19 maj 2018.

Galleri S:t Gertrud, Östergatan 9, Malmö.

Projektet 7 x konsthantverk är ett samarbete mellan Konsthantverkscentrum och Konstfrämjandet Skåne som genomförs hösten 2017 till och med hösten 2020 och omfattar sju utställningar om konsthantverk.

Grupputställningen ”I mellanrummet” låter fjorton verk av lika många konsthantverkare inta rummet i det lilla galleriet. Det är den andra utställningen av sju i ett flerårigt projektsamarbete om konsthantverk.

Medverkande konstnärer: Afsaneh Monemi Ångbäck / Ann Hammar / Annmari Andersson / Catharina Kippel / Cecilia Levy / Charlotte Melander / Elin Flognman / Elisabet Frick / Eva Hedberg / Jessica Johannesson / Karin Jaxelius / Linda Herrlin / Marta Balogh / Nina Johanna Christensen.

Vernissage lördag 21 april klockan 12-16. Klockan 13.00 invigning och därefter samtal med Konsthantverkscentrums verksamhetsledare Mari-Louise Franzén och medverkande utställare Elisabet Frick och Nina Johanna Christensen.

 

Mer information:

Konstfrämjandet

IMG_20180419_092609_134

Vernissagekort-7x-konsthantverk-Malmö

Bild 1: Bertil Hertzberg.